Kdo smo

Dr. Robert Ličen se s svojim podjetjem Profit-plus d.o.o. že od leta 2009 ukvarja s svetovanjem slovenskim podjetnikom in reorganizacijo njihovih podjetji.

Kot manager z več desetletnimi izkušnjami na najodgovornejših delovnih mestih v številnih večjih podjetjih je dr. Robert Ličen v preteklosti pomagal pisati zgodbe uspeha večih podjetjih, med njimi tudi Akrapovič d.o.o., Steklarna Rogaška d.d. in Gorenje d.d., od leta 2009 pa preko svojega podjetja Profit-plus d.o.o. kot coach in predavatelj sodeluje s številnimi slovenskimi podjetniki.

Za svoje delo v podjetju Akrapovič d.o.o. je prejel nagrado Mladi manager leta 2005, za uspešno sanacijo podjetja Steklarna Rogaška d.d. pa nagrado Managerski izziv leta 2007 v kriznem vodenju.

Svoj magister poslovodenja in organizacije je pridobil na Ljubljanski Ekonomski fakulteti, v letu 2016 pa si je s svojo doktorsko disertacijo na temo motivacije srednjega managementa pridobil še naziv doktor socioloških znanosti.

Je dolgoletni mentor številnim podjetnikom, več kot 10 let je bil kot mentor tudi del podjetniškega združenja CEED. Je kolumnist, avtor številnih strokovnih člankov, objavljenih v številnih revijah in strokovnih publikacijah, aktivni udeleženec različnih simpozijev in okroglih miz doma in v tujini.

dr. Robert Ličen

dr. Robert Ličen