Rešitve

V podjetju Profit Plus d.o.o. nudimo  celovite rešitve na področju poslovnega in podjetniškega svetovanja. Da pa bi resnično kar najbolje zadovoljili naše partnerje, smo se v podjetju Profit Plus d.o.o. še posebej osredotočili na 3 aktivnosti:

1 POSLOVNI SKRBNI PREGLEDI PODJETIJ

Smo eno redkih podjetij v Sloveniji, ki opravljamo Poslovne skrbe preglede v podjetjih, in sicer po metodi, ki smo jo razvili sami in ki potrjeno zagotavlja najboljše rezultate.

Glavni cilji Poslovnih skrbnih pregledov so:

  • podati predlog rešitve nove organizacije procesov z namenom optimizacije procesov in s tem zmanjšati stroške izdelka,
  • podati predlog nove organizacijske strukture,
  • izboljšati pretok informacij med oddelki,
  • reorganizacija poslovnih procesov z namenom integralne kakovosti kot celote.

Na željo naročnika lahko konkretne ukrepe v podjetju tudi sami implementiramo.

2 IZOBRAŽEVANJA

Za Vas imamo v okviru Profit Plus izobraževanj pripravljene vrhunske vsebine seminarjev in delavnic z izkušenimi managerji in predavatelji. V svoje znanje 100-odstotno zaupamo, zato smo prepričani, da Vam bomo s pridobljenim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na vodilnih delovnih mestih v različnih sferah gospodarstva, uspeli prenesti kar največ funkcionalnega znanja, takoj uporabnega v praksi.

3 OSEBNO POSLOVNO SVETOVANJE

Tukaj gre za povsem novo storitev na slovenskem trgu, ki je popolnoma drugačna od običajnega svetovanja. Temelji izključno na Vaših potrebah in Vam je na voljo takrat, ko jo potrebujete.

Osebno poslovno svetovanje je narejeno na podlagi naših dolgoletnih izkušenj pri delu s podjetniki in je vsekakor pravi odgovor na Vaše dileme, izvajajo pa ga najboljši managerji in strokovnjaki iz različnih sfer gospodarstva.