Izobraževanja

Ker je danes le znanje prava pot za izhod iz krize, je le-tega potrebno nadgrajevati. V podjetju Profit Plus d.o.o. verjamemo v trditev, da se investicija v znanje in lasten kader v podjetju, vedno splača. Zato Vam ponujamo možnost posebnih Profit Plus izobraževanj, ki so trenutno najboljša izobraževanja na trgu.

Razlog je preprost! Profit Plus izobraževanja izvajajo le najboljši managerji, ki so hkrati strokovnjaki, predavatelji in navsezadnje praktiki z bogatimi dolgoletnimi izkušnjami. Izobraževanja so namenjena predvsem managerjem v velikih in srednje velikih podjetjih.

V okviru Profit Plus izobraževanj Vam ponujamo enodnevne ali dvodnevne seminarje in delavnice, na katerih boste hitro pridobili učinkovita funkcionalna znanja, takoj uporabna v praksi. Zagotavljamo Vam, da boste s Profit Plus izobraževanji, glede na investirana sredstva, dobili največ, kar trenutno ponuja trg.

Zakaj?

  1. Ker Vam ne povemo le KAJ, temveč tudi KAKO v dani situaciji kaj narediti.
  2. Ker izobražujemo le majhne skupine, saj so naš primarni cilj kvalitetna predavanja. Želeno kvaliteto pa lahko dosežemo le z majhnim številom udeležencev, kjer pride do aktivne izmenjave mnenj in reševanja konkretnih problemov.
  3. Ker se zavedamo, da je delovni čas menedžerjev dragocen, zato imamo predavanja posebej za Vas in Vaše zaposlene pripravljena tudi  ob sobotah. Mi si vzamemo čas za Vas in se Vam prilagodimo.
  4. In nenazadnje, Profit Plus izobraževanja so trenutno najboljša Vam prilagojena  izobraževanja na trgu, saj glede na vloženo investicijo v Vaš kader ponudijo daleč največ funkcionalnega znanja, takoj uporabnega v praksi.

Vse, kar morate storiti je, da nas kontaktirate. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Ponujamo več vrst izobraževanj, in sicer:

  • Izobraževanja po meri, ki se izvajajo v podjetjih, ter
  • Sestav seminarjev in delavnic, ki so namenjena tako managerjem v podjetjih kot posameznikom.